Aan het begin van een zaak worden al onze cliënten schriftelijk geïnformeerd omtrent het kostenaspect.

Maarten Tromp Advocaten hanteert een inzichtelijk declaratiebeleid. De werkzaamheden worden zoveel mogelijk uitgesplitst. De uurtarieven worden jaarlijks aangepast.

Als uitgangspunt wordt het oude, maar nog altijd jaarlijks geïndexeerde en gepubliceerde, referentietarief van de Nederlandse Orde van Advocaten genomen, vermenigvuldigd met de gebruikelijke factoren voor "specialistische kennis" en "belang". Zoals op de homepage reeds is opgemerkt, hoeft men het om de kosten niet te laten. De kosten vormen namelijk schade die de aansprakelijke verzekeraar in principe dient te vergoeden.

Op grond van de gedragsregels voor advocaten is het een advocaat niet toegestaan om zijn diensten aan te bieden op basis van een "no cure, no pay" afspraak.

Mocht u nadere informatie over onze tarieven willen ontvangen, dan kan uiteraard vrijblijvend contact met ons worden opgenomen.

Maarten Tromp Advocaten
  • John van der Wouden, advocaat
  • Maarten Tromp, advocaat
  • Eva Spijkerman, advocaat
  • Jordy Knaap, juridisch mededewerker
  • Madelon van Weert, secretaresse
  • Gerda Voerman, secretaresse
  • Louise van Garderen, secretaresse

Maarten Tromp Advocaten Postbus 30131,
3001 DC Rotterdam

Tel.  010 - 205 66 10
Fax. 010 - 205 53 25
secretariaat(at)maartentromp.nl


Mr John van der Wouden
Peopil - Pan European Organisation of Personal Injury LawyersLSA - Vereniging van Letselschade AdvocatenWerkgroep Artsen AdvocatenLSA KieswijzerMr Maarten Tromp
Peopil - Pan European Organisation of Personal Injury LawyersLSA - Vereniging van Letselschade AdvocatenWerkgroep Artsen AdvocatenASP - De vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van PersonenschadeLSA KieswijzerMr Eva Spijkerman
Peopil - Pan European Organisation of Personal Injury LawyersWerkgroep Artsen Advocaten
Alle werkzaamheden worden verricht op grond van een overeenkomst van opdracht met Maarten Tromp Advocaten BV.

 This site in English