De impact van een ongeval op het leven van een slachtoffer fascineert mij. Graag wil ik mij inzetten voor een rechtvaardige schadevergoeding.

Ik ben geboren in Almere. Mijn Bachelor rechten heb ik behaald aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Daarna heb ik de Master (Aansprakelijkheid & Verzekeringen) behaald aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. De Rotterdamse mentaliteit past bij mij. Ik voel mij hier thuis. Na mijn studie ben ik hier dan ook gebleven.

Mijn eerste ervaring met personenschadezaken heb ik opgedaan bij een expertisebureau, maar de advocatuur bleef kriebelen. Ik ben betrokken, doelgericht en gedreven. Dat past goed bij de visie van Maarten Tromp Advocaten. Daar wordt maatwerk geleverd. Kwaliteit en service staan er hoog in het vaandel. Bovendien is sprake van een persoonlijke benadering. Dat alles past goed bij mij.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te koken. Daarnaast ben ik een sportliefhebber en ga ik graag op stedentrips. Net zoals in het schaderegelingstraject geldt daarbij dat de reis minstens zo belangrijk is als de bestemming.

Maarten Tromp Advocaten
  • John van der Wouden, advocaat
  • Maarten Tromp, advocaat
  • Eva Spijkerman, advocaat
  • Jordy Knaap, juridisch mededewerker
  • Madelon van Weert, secretaresse
  • Gerda Voerman, secretaresse
  • Louise van Garderen, secretaresse

Maarten Tromp Advocaten Postbus 30131,
3001 DC Rotterdam

Tel.  010 - 205 66 10
Fax. 010 - 205 53 25
secretariaat(at)maartentromp.nl


Mr John van der Wouden
Peopil - Pan European Organisation of Personal Injury LawyersLSA - Vereniging van Letselschade AdvocatenWerkgroep Artsen AdvocatenLSA KieswijzerMr Maarten Tromp
Peopil - Pan European Organisation of Personal Injury LawyersLSA - Vereniging van Letselschade AdvocatenWerkgroep Artsen AdvocatenASP - De vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van PersonenschadeLSA KieswijzerMr Eva Spijkerman
Peopil - Pan European Organisation of Personal Injury LawyersWerkgroep Artsen Advocaten
Alle werkzaamheden worden verricht op grond van een overeenkomst van opdracht met Maarten Tromp Advocaten BV.

 This site in English