Maarten Tromp Advocaten is gespecialiseerd in personenschade. Wij treden voornamelijk op voor slachtoffers. Onze aanpak kenmerkt zich door een menselijke benadering. Wij streven naar perfectie. Niet alleen vakinhoudelijk, maar ook in de communicatie met alle betrokken personen en instanties.


Persoonlijke begeleiding

Slachtoffers kunnen het gevoel krijgen dat zij van het kastje naar de muur worden gestuurd. Graag zijn wij een vertrouwenspersoon die het slachtoffer met raad en daad bijstaat. Wij leveren maatwerk. Om de kosten hoeft men het niet te laten. Die vormen namelijk een onderdeel van de schade, welke de aansprakelijke verzekeraar in principe moet vergoeden.Wie zijn wij?

Maarten Tromp Advocaten is een kantoor met oog voor detail. Wij zijn gevestigd in het World Trade Center te Rotterdam en werken (inter)nationaal.

Beide compagnons zijn lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Voorts zijn alle advocaten lid van de Werkgroep Artsen-Advocaten (WAA) en van de Pan European Organisation of Personal Injury Lawyers (PEOPIL).

Maarten Tromp Advocaten
  • John van der Wouden, advocaat
  • Maarten Tromp, advocaat
  • Eva Spijkerman, advocaat
  • Jordy Knaap, juridisch mededewerker
  • Madelon van Weert, secretaresse
  • Gerda Voerman, secretaresse
  • Louise van Garderen, secretaresse

Maarten Tromp Advocaten Postbus 30131,
3001 DC Rotterdam

Tel.  010 - 205 66 10
Fax. 010 - 205 53 25
secretariaat(at)maartentromp.nl


Mr John van der Wouden
Peopil - Pan European Organisation of Personal Injury LawyersLSA - Vereniging van Letselschade AdvocatenWerkgroep Artsen AdvocatenLSA KieswijzerMr Maarten Tromp
Peopil - Pan European Organisation of Personal Injury LawyersLSA - Vereniging van Letselschade AdvocatenWerkgroep Artsen AdvocatenASP - De vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van PersonenschadeLSA KieswijzerMr Eva Spijkerman
Peopil - Pan European Organisation of Personal Injury LawyersWerkgroep Artsen Advocaten
Alle werkzaamheden worden verricht op grond van een overeenkomst van opdracht met Maarten Tromp Advocaten BV.

 This site in English